Loader
MENÜ

Ankara Rent a Car Hizmetleri

Ankara Rent  a Car Hizmetleri

Araba kiralayarak Ankara kalabalığının aksine sakin bir yolculuk yapabilirsiniz. Online olarak rezervasyon yapabileceğiniz ücretsiz mobil uygulamamız üzerinden birkaç tıklamayla aracınızı temin edebilirsiniz. Tarihlerinizi belirtmeniz rezervasyon için yeterli olacaktır.

Araç teslimi sırasında, gerekli evraklar için; ehliyetinizi yetkili personelimize vermeniz yeterli olacaktır. Ankara havalimanından araç teslimi isterseniz, personelimiz çıkış kapısında sizi karşılayacak ve aracınıza kadar eşlik edecektir. Dilerseniz, şöförlü kiralama hizmeti de alabilirsiniz.

Araba kiralayarak, toplu taşımanın karmaşa ve stresini çekmezsiniz. Uçaktan indim hangi otobüse bineceğim, veya hangi ulaşımı kullanacağım kaç araç değiştireceğim, toplantıya yetişebilecek miyim? Gibi endişeleri araba kiralayarak yaşamazsınız. Özellikle büyük şehirlerde ulaşım ve trafik oldukça yoğun ve karmaşık. Sadece iş için değil Ankara’ya belki bir ziyaret veya gezi için gelme niyetiniz varsa geniş araç filomuzdan hem, konforlu ve avantajlı fiyatlarla araba kiralayabilirsiniz.

Web sitemiz üzerinden online olarak sadece belirlediğiniz tarihleri girerek dilediğiniz aracı kiralayabilirsiniz. Dilediğiniz özelliklerde aracı geniş araç filomuzdan bulabilirsiniz. Bir iş seyahati için Mercedes, gece turu için opel, polo vb. veya ailecek yapacağınız seyahatler için vito kiralayabilirsiniz.

Ankara şehrinde araç kiraladığınızda, havaalanından dilediğiniz noktaya kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. Ayes rent a car Ankara ofisimizden kiraladığınız aracınızı başka illerde bulunan diğer şubelerimize de teslim edebileceğinizi unutmayınız.

E-Bülten Üyeliği