Loader
MENÜ

Ankara Merkez, Toplam 13 Şube

Ankara Merkez, Toplam 13 Şube

 Ankara’da kiralık araba ihtiyacınız için araç kiralamak oldukça kolay. Ayes Rent a car olarak kurumsallaşmayı ve gelişmeyi kendimize ilke edinmiş, bu yolda memnuniyetle hizmet verdiğimiz müşterilerimizle birlikte uzun yıllar kat etmiş bulunmaktayız. Ankara oto kiralama firmamız; merkez şubesi Ankara’da olmak üzere Türkiye genelinde toplum 13 şubeden oluşmaktadır.

2009 yılında, Ankara’da tek merkez olarak kurulan firmamızın 10 yılda 13 şube açarak büyümesinin en büyük sebebi, şüphesiz müşteri memnuniyetine verdiği önemdir. Yıllardır, her ihtiyaçlarında bizimle çalışan müşterilerimiz, yine bunun en önemli kanıtıdır.

Gloabal Dünya’da içinde bulunduğumuz otomotiv sektörü dışında, teknoloji vb. tüm gelişimleri takip etmekte ve teknolojiyi kullanarak müşterilerimize bizlere daha kolay erişebilecekleri ve hizmet alabilecekleri platformlar oluşturmaktayız. 2018 yılı içerisinde yenilenen arayüzü ile www.ayesrentacar web sitemizi yeniden tasarladık ve bilgisayar ekranından kolayca rezervasyon yapabileceğiniz bir sistem oluşturduk. Bunun dışında 2019’a girerken Apple ve Android telefonlarda kullanılabilen Ayes rent a car mobil uygulamamızı yayınladık. Bu uygulama sayesinde, istediğiniz her an cep telefonunuzdan kiralık araba rezervasyonu yapabilir, rezervasyonunuz iptal edebilirsiniz.

Ayrıca bizlere sadece kiralık araba ihtiyacınızda değil, transfer, şoförlü araç kiralama, filo kiralama gibi bir çok konuda destek almak için ulaşabilirsiniz.

Ankara kiralık araba ofisimize ve Türkiye’de bulunan diğer  tüm kiralık araba şubelerimize 0850 455 1 555 numaralı telefonumuzdan veya www.ayesrentacar.com web sitemizden veya app store, play store üzerinden indirebileceğiniz mobil uygulamamızdan kolayca ulaşabilirsiniz. Eğer bulunduğunuz şehirde şubemiz yoksa size en yakın şehirdeki şubemizle iletişime geçebilirsiniz.

E-Bülten Üyeliği