Loader
MENÜ

Antalya'da Yaz ve Kış Mevsimini Aynı Anda Yaşayın

Antalya'da Yaz ve Kış Mevsimini Aynı Anda Yaşayın

Antalya, herkesin bildiği gibi adını turizm kenti olarak duyurmuş en önemli tatil destinasyonlarından biri. Sadece yurtiçinden değil yurtdışından da her yıl bir çok insan tatil için Antalya’yı tercih ediyor. Antalya yaz güneşi ile meşhur olsa da kışın hem kış güneşini içinizde sıcacık hissederken, aynı anda bembeyaz karda kayak yapabilirsiniz. Bu eşsiz memleketi görmek için yazı beklemenize gerek yok. Antalya seyahatiniz için Ayes rent a car Antalya şubemizle iletişime geçerek kiralık bir araç temin edebilirsiniz.

Kış mevsiminde Antalya’da yapabileceklerinizin bir sınırı yok, ancak bazı şeyleri mutlaka yapmalısınız.

Antalya Tanıtım Filmi

 

 

1- KALEİÇİNDE BİR GÜN BİR GECE

Kaleiçi Antalya’nın en meşhur yeri. Antalya’da yaşayıp Kaleiçi’ni bilmeyen yoktur. Tam şehrin merkezinde bulunan, yollarının sonunun limana çıktığı tarihi konaklar ve yapılardan oluşan bir yer hayal edin. Sokaklarda bir çok halıcı dükkanı, kafeler, kitap kafeler, bahçelerinde portakal ve turunç ağaçlarının olduğu çay bahçeleri göreceksiniz. Hemen hemen her yerde portakal ağaçları görmeniz mümkün ve yapılar eski olduğu için her mekanın arka kapısı bahçeye açılıyor. Burada gece hayatı da özellikle haftasonları oldukça kalabalık. Bir çok eğlence mekanı buluyor. Bu mekanlarda sevdiğiniz sanatçıları canlı canlı izleme imkanı da bulabilirsiniz.

2- ŞEHİR MERKEZİ İÇİN 1 GÜN

Şehir merkezini gezmek için 1 gününüzü ayırmalısınız. Markantalya Avm tam şehrin ortasında bulunuyor ve en işlek yerlerden biri. Buradan başlayarak sırayla Kapalıyol, Konyaaltı caddesi, Işıklar caddesi ve Eski Lara yolunu gezmelisiniz. Bu geziniz için bir arabaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Ayes oto kiralama firmamızın Antalya şubesinden hem Antalya rent a car hemde transfer hizmeti alabilirsiniz. T şeklinde bir yol düşünün en uzun yol tamamen sahil yolu ve yol, üzerindeki yapılar, dükkanlar, restoranlar ve cafelerden oluşuyor. Konyaaltı ve Lara sahillerini mutlaka görmeli ve deniz kokusunu içinize çekmelisiniz. Ayrıca Lara yolunun sonunda Düden Şelalesinin denize döküldüğü noktaya ulaşacaksınız.

3- SAKLIKENT'TE KAR TATİLİ

Beydağlarının karları arasında kurulmuş Akdeniz Bölgesi’nin kayak merkezlerinden biri Saklıkent. Kış aylarının başından sonuna kadar burada bembeyaz karlar görmek mümkün. Kayak ve kızak dışında Paintball, motor safari ve teleferik burada yapabileceğiniz aktivitelerden. Saklıkent Antalya merkezine 45 km uzaklıkta bulunuyor. Antalya rent a car firmamızdan Antalya’da kiralık araba hizmeti alarak, Saklıkent’e ortalama bir saatte ulaşabilirsiniz.

4-BELEK – KEMER – MANAVGAT – ALANYA

Belek, Kemer, Manavgat, Alanya görmeniz gereken ilçelerden. Kemer, Belek ve Alanya daha çok otellerle dolu ilçeler. Manavgat ise denizin dışında şelalesiyle meşhur. Vaktiniz olursa Kurşunlu, Manavgat, Düden şelalelerini ve ilçelerde bulunan Antik Kentleri görmeye gitmelisiniz.

5-FİNİKE SAHİLLERİ

Antalya’nın  gizli kalmış güzelliklerinden biri Finike ilçesi, çok fazla turistik bir çekimi olmadığı için pek fazla bilinmiyor. Fakat doğa severseniz Finike’nin portakal ve muşmula bahçelerinde yürüyüş yapmak size çok iyi gelecektir.

Henüz kış tatilinizi planlamadıysanız, Türkiye’nin 13 ilinde bulunan şubelerimizden, Antalya rent a car şubemizle iletişime geçebilir, seyahatiniz için kiralık araç hizmeti alabilirsiniz.

E-Bülten Üyeliği