Loader
MENÜ

Sezonu Kaçırmadan Antalya’ya Uğrayın

Sezonu Kaçırmadan Antalya’ya Uğrayın

Yaz sezonu bitmek üzere. Deniz kum güneş tatilini sevenler için en gözde lokasyonlardan biri şüphesiz ki Antalya olacaktır. Antalya havası, sıcağı, doğası ve denizi ile her yıl yerli turistin yanında bir çok yabancı turiste de ev sahipliği yapıyor.

Antalya rent a car firması olarak her yıl olduğu gibi pandemi sürecinde olduğumuz bu dönemde de tüm tedbirlerimizi alarak müşterilerimize kiralık araba hizmeti vermeye devam etmekteyiz. Aldığımız önlemlerin başında hizmet standartlarımızın yanı sıra, hijyen koşullarımızda yer aldı. Bu kapsamda öncelikle tüm müşterilerimize gönül rahatlığıyla hizmet verebilmek için en uygun ekipmanla dezenfekte işlemi yapmaktayız. Tüm araçlarımız her kiralama öncesinde uzman temizlik ekibimiz tarafından, en iyi ekipmanlar ve ürünlerle dezenfekte edilmektedir. Dezenfekte işlemi tamamlandıktan sonra tamamen dezenfekte olmuş, eldiven ve maskesi olan bir personelimiz aracı müşterimize teslim etmektedir.

Antalya’da kiralık araba hizmet almak için gönül rahatlığı ile Antalya rent a car şubemizden destek alabilirsiniz. İlk kurulduğumuz 2009 senesinden bu yana Türkiye genelindeki tüm şubelerimizle aktif olarak çalışmaya devam etmekteyiz. Yurtiçi yerli müşterimizin yanı sıra hizmet verdiğimiz birçok yabancı müşterimizde bulunmaktadır. Birçok Avrupa ülkesinde yıllardır birlikte çalıştığımız seyahat acentesi bulunmaktadır. Antalya havalimanı oto kiralama için bu acentelerle birlikte çalışmaktayız. Müşterilerimizi Antalya Havalimanında karşılayıp, araçlarına kadar eşlik edip, araçlarını tamamen dezenfekte olmuş şekilde teslim etmekteyiz.

Antalya rent a car ofimizden, Nasıl araba kiralayacağınız ile ilgili bilgi alabilir, online olarak web sitemiz veya mobil uygulamamızdan kiralık araç rezervasyonu yaptırabilir veya ücretsiz whatsup hattımızdan bizlere ulaşım sağlayabilirsiniz.

 

E-Bülten Üyeliği