Loader
MENÜ

Eskişehir’de Rent a Car Hizmetlerimiz Devam Ediyor

Eskişehir’de Rent a Car Hizmetlerimiz Devam Ediyor

Koronavirüs sebebiyle birçok sektör tüm dünyada sekteye uğradı. Rent a car sektöründe hizmet veren köklü bir firma olarak bu süreci zarar görmeden, hizmetlerimizi aksatmadan yolumuza devam etmeyi başardık.

Eskişehir’de de Türkiye’nin birçok yerinde bulunan diğer şubelerimiz gibi hizmet vermeye devam etmekteyiz. Eskişehir’e ziyarete gelen tüm müşterilerimiz için; Eskişehir Anadolu Havalimanından transfer hizmeti vermekteyiz. Özellikle yurtdışından gelen ziyaretçilerimiz için bu çok büyük kolaylık olacaktır. Rezervasyon ve oto kiralama sonrası, belirtilen tarihte, uzman görevlimiz kiralanan aracı, havalimanında bulundurarak, müşterimizi uçaktan indiği anda, elinde müşterimizin isim ve soyisminin yazılı olduğu levha ile karşılayarak, aracını teslim eder. Her kiralama öncesi kiralık araçlar komple dezenfekte edilir. Bunun için işinde uzman temizlik personellerimiz görevlendirilir. Tüm temizlik koşulları istisnasız gerçekleştirilir ve denetimi sağlanır. Dezenfekte işlemi için sanayi tipi temizlik makinaları ve antibakteriyel temizlik ürünleri kullanılmaktadır. Ayrıca müşterimize kiralama esnasında aracında kullanması için bir adet maske ücretsiz olarak sunulmaktadır.

2009’da Ankara’da kurulduğumuz günden beri, Eskişehir araba kiralama ofisimizin yanında, İstanbul, İzmir, Antalya gibi şehirlerde de şubeler açarak oto kiralama hizmeti vermeye devam etmekteyiz. Tüm müşterilerimizin memnuniyeti sağlamak öncelikle hedefimizdir. Bunun yanı sıra günümüz koşullarında; müşterilerimiz sağlık ve hijyen koşullarını maksimum düzeyde tutarak, kalite standartlarımızı geliştirmekteyiz.

Eskişehir rent a car hizmetleri için web sitemizi ziyaret ederek online kiralama yapabilir, ofislerimizi ziyaret edebilir veya telefonla bizlere ulaşabilirsiniz.

E-Bülten Üyeliği