Loader
MENÜ

METROPOL: İstanbul - Ankara - Antalya

METROPOL: İstanbul - Ankara - Antalya

Türkiye’nin birçok ilinde bulunan şubelerimizle sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Türkiye’nin en büyük illerinden İstanbul, Ankara ve Antalya ile araç kiralama hizmetimizden siz de faydalanarak bu illerde güzel bir tatile çıkabilirsiniz. İçlerinde bulundurduğu onca güzel manzarayı, tarihi ve daha birçok alanı görme zamanı geldi.

Dünden Şelalesi ile Serinleyin

Bol şelaleleriyle ünlü Antalya’da diğer şelalelerinden daha ünlü olup, daha güzel bir manzaraya şahitlik edeceğiniz Düden Şelalesi ile güzel ve serinletici anın tadını çıkarın.

Konyaaltı Plajı ve Yeni Bir Deniz Deneyimi

Gezilecek birçok yerinden sonra dinlenmek isteyeceğiniz, yazın sıcaklıklarını üstünüzden atacağınız Konyaaltı Plajı ile Türkiye’nin maviliklerine yeni bir deneyim katın. Antalya Konyaaltı ilçesinde bulunan plaj hem güzel görüntüsüyle hem de deniziyle insanları hayrete düşürebiliyor.

Anıtkabir, Atatürk’ün Anıt Mezarı

Ankara denilince akla ilk gelen yerlerden olan ve geldiğinizde tüylerinizin diken diken olduğunu fark ettiğiniz Atatürk’ün anıt mezarı, Anıtkabir. Siz de ucuz araç kiralama hizmetimizden yararlandıktan hemen sonra Türkiye için büyük önemi olan Atatürk’ün 1953 yılında açılan anıt mezarıyla güzel zamanlar geçirebilirsiniz.

Eymir Gölü ile Manzara Deneyiminizi Arttırın

Ankara’ya tatil için gelen ve onca binanın yanında sakin, huzurlu bir yer arayışına girdiyseniz; Eymir gölü ile manzara deneyiminize bir yenisini daha ekleyebilirsiniz. Ankara’da görülmesi gereken güzel atmosfere sahip nadir yerlerden biridir.

İstanbul’un Göz Bebeği Galata Kulesi

Türkiye’nin en kalabalık şehirlerinden İstanbul’da bulunan ve deniz feneri amacıyla yapılmış sonrasında da farklı farklı amaçlara hizmet eden Galata Kulesi’nde ister kahvaltı, akşam yemeği yiyebilir ister manzaranın verdiği huzura burada erebilirsiniz. Tek yapmanız gereken İstanbul’da bulunan araç kiralama hizmetimizden yararlanarak tatile güzel bir giriş yapmanız olacak.

Kapalı Çarşı ile Dünya’nın Kültürüyle Tanışın

İstanbul Eminönü’nde yer alan Kapalı Çarşı ile aklınıza gelebilecek giyim, yiyecek ve daha birçok şeyi burada bulun. Kapalı Çarşı dikkat çekiciliği sayesinde bol bol turist akınına maruz kalan, kalabalık ve görülmesi gereken yerlerden bir diğeridir.

Türkiye’nin en çok ziyaretçi çeken şehirlerinden İstanbul, Ankara ve Antalya’yı sizde ucuz araç kiralama hizmetimizden yararlanınve burada tatil keyfinin tadını çıkarın.

 

 

 

E-Bülten Üyeliği