Loader
MENÜ

İstanbul’da En Köklü Şirketlerden Biriyiz

İstanbul’da En Köklü Şirketlerden Biriyiz

2009 yılında Ankara’da ilk merkez şubesini açan Ayes rent a car firmamız, eş zamanlı olarak İstanbul’da da kiralık araba  hizmeti vermeye başlamıştır. 2020 yılına kadar Türkiye genelinde açtığımız bir çok şubede müşterilerimizin tümüne aynı kalitede rent a car hizmeti vermeye devam etmekteyiz.

İstanbul rent a car firması olarak; verdiğimiz hizmet kalitesinden ödün vermeden, büyüyerek yolumuza devam ettik. Bu sebeple İstanbul’da hizmet veren rent a car firmaları arasında, en köklü ve müşterisine güven veren firmalardan biriyiz.

2020 yılında maruz kaldığımız Koronavirüs sebebiyle, pandemi sürecine girdik. Bu süreçte sağlık açısından hem ülke hem yaşadığımız dünya olarak olumsuz yönde etkilendik. Sağlık sıkıntılarının yanında, ülkemizde ekonomik olarak bu süreçten etkilenen bir çok sektör ve firma bulunuyor. Yılların verdiği deneyim ve müşteri memnuniyeti politikamız sebebiyle bu süreçten olumsuz yönde etkilenmeden çıkmayı başardık. Hala Türkiye genelindeki tüm şubelerimizle, müşterilerimize rent a car hizmeti vermeye devam etmekteyiz.

Pandemi sürecinden öğrendiklerimizle kalite standartlarımıza ve hizmet anlayışımıza karşı yeni yaklaşımlar geliştirdik. Bu sebeple müşteri memnuniyeti politikamızın yanına hijyen standartlarımızı da ekledik. Tüm kiralık araçlarımız her kiralama öncesinde uzman temizlik personelimiz tarafından dezenfekte edilmektedir. Bunun için sağlık bakanlığından onaylı en uygun ekipman ve temizlik ürünleri kullanılmaktadır. Ayrıca kiralama esnasında bir adet maske de müşterilerimiz için ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Tüm Türkiye için kiralama hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. İstanbul rent acar şubemiz aktif olarak hizmetine devam etmektedir. Tüm şubelerimizden fiziksel olarak destek alabilir, ya da online olarak web sitemizden veya telefonla kiralık araba  rezervasyonu yaptırabilirsiniz.

E-Bülten Üyeliği