Loader
MENÜ

İzmir Tatil Sezonu Açıldı

İzmir Tatil Sezonu Açıldı

İzmir Kiralık Araba

İzmir, şüphesiz güzel ülkemizin en gözde şehirlerinden biri. İzmir’in yerli halkı İzmir’i  ‘’yaşanılacak şehir’’ diye tanımlıyorlar. Evet İzmir hem yaşamaya hem tatil yapmaya doyulmaz bir şehir. Türkiye’nin en gelişmiş 3 büyük şehrinden biri  olan İzmir’de kiralık araba ofisimiz Gaziemir'de bulunuyor. Adnan Menderes havalimanı, İzmir tatil gözdesi bir destinasyon olduğu için her yıl özellikle yaz aylarında oldukça fazla sayıda yolcu ağırlıyor. Bu kalabalık içerisinde, İzmir’e geldiğinizde kiralık araba bulamama ihtimaliniz yüksek olabilir. Bu sebeple uçak biletinizi aldıktan sonra, kiralık araba rezervasyonunuzu mutlaka önceden yapmanızı tavsiye ederiz.

Sadece İzmir havalimanı değil, İzmir’in herkes tarafından bilinen popüler olmuş en gözde ilçeleri, Çeşme ve Alaçatı sahilleri de çok fazla turist ağırlıyor. Tatil için hemen hemen her sene İzmir’i tercih eden birçok aile ve bireysel yerli yabancı turist bulunuyor. Otel tatilinin dışında İzmir, gezilip görülmesi gereken birçok güzelliğe sahip. En çok bilinen yerlerden bir tanesi Efes Harabeleri, burada çeşitli organizasyonlarda yapılıyor. Konserler, tiyatro gösterileri, müzikal ve opera gösterileri gibi birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor burası. İzmir’i genel anlamda gezip görmek isterseniz, kiraladığınız araba ile tüm şehri tadını çıkararak gezebilirsiniz. İzmir’in şehir merkezini, tüm ilçelerini en meşhur yerlerini gezip görmek için bir hafta size fazlasıyla yetecektir. Her noktayı tadını çıkararak gezmek belki İzmir’in şirin butik otellerinde konaklamak, sokaklarında gezmek için uygun fiyatlı bir kiralık araba çok avantajlı olacaktır. Ayrıca kiralık araba tercihinizde yakıt tasarrufu özelliği olan en ekonomik araçlarımızı tercih ederek, tatil masraflarınızı minimuma indirebilirsiniz. Geniş ailelere, çekirdek ailelere, bireysel veya kalabalık gruplara hitap eden ihtiyaca yönelik birçok çeşitte kiralık araba, geniş araç filomuzda bulunmaktadır. Tüm araçlarımız son model olup, sigortalı ve lüks araçlardır. Filomuzda her bütçeye uygun, her ihtiyacınızı karşılayacak, taleplerinize cevap verecek en uygun aracı bulabilirsiniz. Bunun için; web sitemizden online kiralama sağlayabilir, telefonla bize ulaşabilir veya whatsupp destek hattımızla görüşebilirsiniz.

Tüm seyahatleriniz boyunca Türkiye’nin bir çok noktasında şubesi bulunan Ayes rent a car firmamızdan destek alabilirsiniz.

E-Bülten Üyeliği