Loader
MENÜ

Bu Yaz İzmir’de Nereye Gidilir?

Bu Yaz İzmir’de Nereye Gidilir?

Tüm dünyayı etkileyen malum koronavirüs sebebiyle, günlük hayatımız bile etkilenirken, yaz tatili planlarımızın da virüsten etkilenmesi çok normal. Fakat tüm dünya olarak, yeni normal hayatımıza alışmaya ve planlarımızı ona göre düzenlemeye çalışmaktayız.

Sağlık kuruluşlarının yeni normal hayatta uygulanması gereken tedbirleri ilettiği şekilde uygulayarak, tatil planlarımızı yapabiliriz. 2020 yaz sezonu için turizm sektöründe otellerin doluluk oranlarında düşüş olmasına rağmen, günlük aylık, kiralık yazlık ve villalara rağbet artıyor. Bu sebeple İzmir, Antalya, Muğla gibi tatil bölgelerinde kiralık araba taleplerinde de artış oluyor.

Ayes rent a car olarak, araç filomuzda bulunan tüm kiralık araçlarımızı her kiralamadan önce hijyen koşullarına uygun olarak dezenfekte etmekteyiz. Bu sebeple gönül rahatlığıyla Ayes rent a car web sitemizden online olarak kiralama yapabilirsiniz. Ayrıca uçuşlarınızın iptal olması durumunda, kiralama rezervasyonlarında iptal ve iade imkanı da sağlamaktayız.

İzmir merkezde bulunan şubemizden aracınızı teslim alabilir veya İzmir Adnan Menderes Havalimanına ekibimiz aracınızı getirebilir. Aracınızı İzmir’den teslim aldıktan sonra İzmir’in en güzel tatil beldelerine doğru yolculuğa çıkabilirsiniz. Çeşme, Alaçatı, Urla İzmir’in en popüler tatil yerleri. Buralardan otel rezervasyonu veya yazlık, kiralık villa gibi seçenekleri düşünerek tatil planınızı yapabilirsiniz.

Yine İzmir’e çok yakın olan Muğla ilinin tatil beldeleri de oldukça popüler. Dilerseniz İzmir’den Muğla’ya geçebilir veya Dalaman havalimanından veya merkezden kiralık aracınızı teslim alabilirsiniz. Marmaris, Dalaman, Göcek, Fethiye, Bodrum, Dalyan gibi ilçelerde Muğla’nın en güzel tatil beldeleri. Buralarda tatil yapabileceğiniz çok güzel oteller bulunuyor. Koronavirüs sebebiyle otel tercih etmek istemeyebilirsiniz. Bunun yerine yazlık villalarda kendinize özel havuzunuza girebilir veya aracınızla hemen yakın mesafedeki birbirinden güzel koyları ziyaret ederek denize girebilirsiniz.

Tercihiniz ne olursa olsun, içinde ücretsiz maskeleriniz bulunan, tamamen hijyen koşullarına uygun olarak dezenfekte edilmiş olan kiralık araçlarımız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

 

E-Bülten Üyeliği