Loader
MENÜ

İzmir'e Yaz Geldi

İzmir'e Yaz Geldi

İzmir'de Gezilecek Yerler ve Araç Kiralama

İzmir Türkiye’nin belli başlı büyük şehirlerinden sadece biridir. İstanbul Ankara’dan sonra gelen ziyaretçi akınına müsait bu ilde gezilecek yerler fazlasıyla bulunmaktadır. Onlarca gezilecek manzara, tarihi kalıntılar ya da parkların yanında Ege Bölgesi’nin en çok ziyaretçi çeken ili olarak İzmir’de ucuz araç kiralama hizmeti veriyoruz. Verdiğimiz hizmetin kalitesini günden güne arttırarak müşteri memnuniyetini sağlıyor, bunun da kalıcı olmasına ve devamlılığına özen gösteriyoruz. İzmir’de tatil yapma planınız varsa ve tatilinize başlamadan önce ulaşım problemini halletmek istiyorsanız araç kiralama hizmetimizle işe koyulabilirsiniz. Peki, İzmir’de gezilip görülecek yerler nerelerdir?

İzmir’de Tarihi Asansör

Diğer birçok yerin yanında daha çok ön plana çıkan ve insanda merak uyandıran aynı zamanda da tarihi tekrardan gözler önüne seren 58 metre yüksekliğinde 1907 yılından kalma bir asansör yapısı bulunmaktadır. 155 basamaktan oluşan bu yapı İzmir’in Konak ilçesinde bir iş adamı tarafından yapılan asansör kulesidir. Bu yapı şu anda restaurant olarak da hizmet vermektedir. İzmir Konak ilçesi sadece tarihi asansörden ibaret değil daha birçok tarihi alana, mimarilere ve manzaralara da gezme olanağı sunuyor.

İzmir Konak Meydanı

Tarihi asansöre de ev sahipliği yapan İzmir’in belli başlı ilçelerinden biri Konak Meydanı tarihi ve uzman mimarlığı bir araya getiriyor. En önemli meydanlardan olan ve İzmir saat kulesini de içinde barındırdığı bu ilçe de Hükümet Konağı, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Yalı Camii ve daha birçok yapı bulunmaktadır.

İzmir Manzarasına Yer Veren, Kadifekale

Kadifekale milattan önce 4. yüzyılda kurulan birçok önemli imparatorluklardan kalıntılar bulunabilmektedir. Bu imparatorluklar Helen, Roma, Bizans ve Osmanlı imparatorluklarıdır. Ayrıca Kadifekale bir tepe olduğundan 186 metre rakımıyla beraber güzel bir manzaraya da yer vermektedir. İzmir’de en güzel manzarayı bulabileceğiniz Kadifekale’de İzmir’i ve körfezi izleyebilir ve çayınızı yudumlayabilirsiniz. İzmir’i ayaklarınızın altına almanın ve bir süre tatilinizin keyfini çıkarmanızın vakti geldi.

İzmir bunlarla da kalmayıp daha birçok gezme ve manzaraları yakalama imkânı sunan büyükşehirlerimizden biridir. Siz de hemen Ege’nin en önemli illerinden İzmir’deki ucuz araç kiralama hizmeti ile işe koyulabilir, ulaşım kısmını halledebilirsiniz.

E-Bülten Üyeliği