Loader
MENÜ

Kayseri Rent a car Hizmetleri

Kayseri Rent a car Hizmetleri

Kayseri’de araba kiralama ihtiyaçlarınız, Ayes rent a car firmamız hizmet vermeye devam etmektedir. 2020 yılı boyunca, başlangıcından günümüze kadar, tüm dünya vatandaşları olarak koronovirüs ile savaşmaktayız. Dünya ve Türkiye olarak hepimiz, bireyler ve şirketler olarak hem sağlık hem ekonomik olarak kötü günler geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz. Ancak Ayes rent a car firması olarak, yılların verdiği tecrübemiz sayesinde bu süreci zararsız olarak atlatmayı başarmış olduk.

Tabi ki, bu süreci kolayca atlatmamızın en önemli sebeplerinden biri de kalite standartlarımızın yanına hijyen koşullarımızı da eklememiz oldu. Öncelikle her kiralama öncesinde tüm araçlarımız uzman temizlik ekibimiz tarafından, profesyonel ekipman ve ürünlerle dezenfekte edilmektedir. Bu sebeple tüm müşterilerimize gönül rahatlığıyla, tamamen dezenfekte edilmiş araçları sunmaktayız. Ayrıca her kiralama esnasında sürücünün kullanması için bir adet maske araçta hazır olacaktır.

Kayseri rent a car şubemiz pandemi sürecinde de açık olup Kayseri’deki müşterilerine ve dışarıdan gelen tüm ziyaretçilerine hizmet vermektedir. Kayseri’de yerli müşterimizin yanında, yurt dışından gelip kiralık araba ihtiyacını firmamız aracılığı gideren bir çok yabancı turist ve gurbetçi ziyaretçimiz bulunuyor. Yurt dışından gelen ziyaretçilerimiz için Kayseri’de transfer hizmeti sunmaktayız. Havalimanında müşterimizi elinde, isim soyisim bilgisiyle bekleyen ekip arkadaşlarımız karşılayarak, aracı müşterimize bizzat teslim etmektedirler. Ayrıca İstanbul inişli uçak yolculuklarında da dilerseniz, İstanbul şubemizden destek alarak, Kayseri’ye seyahat edebilirsiniz.

Tüm kiralık araba ihtiyaçlarınız için, Kayseri rent a car ofisimizle görüşebilir, web sitemizden online olarak dilediğiniz tarih için kiralık araba rezervasyonu yapabilirsiniz. Ayrıca 7/24 açık olan whatsup destek hattımızdan ya da kurumsal iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

 

E-Bülten Üyeliği