Loader
MENÜ

Konya Rent a Car Hizmetleri

Konya Rent a Car Hizmetleri

Konya rent a car firmamız 2009 yılında Ankara’da merkez şube olarak kuruldu. Zaman geçtikçe şubelerimizi tüm Türkiye genelinde arttırmış bulunmaktayız. Konya şubemizde sonradan aktif ettiğimiz şubelerimizden birisidir. Uzun yıllardır Konya merkezde bulunan şubemizde müşterilerimize rent a car hizmeti vermekteyiz.

2020 yılının başlamasıyla, malum koronavirüs salgınından dolayı dünya ve Türkiye’de hem sağlık hem ekonomik anlamda zorluk yaşamaktayız. Tüm hijyen ve sağlık önlemlerimizi alarak, yaşamaya ve işlerimizin başında durmaya devam etmekteyiz. Ayes rent a car firması olarak bu süreci zarar görmeden geçirmeyi başardık. Pandemi döneminde firma olarak öğrendiğimiz en önemli şey kalite standartlarımızın yanına hijyen koşullarını da eklemek oldu.

Tüm kiralık araçlarımız; her kiralama öncesinde dezenfekte edilmektedir. İşlerinde uzman temizlik personellerimiz, en iyi temizlik ekipmanları ve ürünlerini kullanarak araçlarımızı dezenfekte etmekteyiz. Ayrıca kiralama esnasında sürücünün kullanması için bir adet maske hediye olarak sunulmaktadır.

Konya’da araba kiralama hizmetlerine devam eden rent a car şubemiz online olarak 7/24 web sitemiz üzerinden kiralama rezervasyonu hizmeti sunmaktadır. Konya’ya gelen bir çok yurtiçi ve yurtdışı müşterimiz Konya’da rent a car hizmeti arayışındaysa çoğunlukla Ayes araba kiralama firmamızı tercih etmektedir. Tüm müşterilerimize kesintisiz olarak aynı kalitede hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Konya rent a car şubemizden hizmet almak için online olarak web sitemizden rezervasyon yapabilir, fiziksel olarak Konya merkezdeki şubemize gidebilir veya telefonla uzman ekibimizden destek alabilirsiniz.

E-Bülten Üyeliği