Loader
MENÜ

Karadeniz Turu İçin Aracınız Hazır

Karadeniz Turu İçin Aracınız Hazır

Giresun – Samsun – Ordu Araç Kiralama Hizmeti

Giresun, Samsun ve Ordu gibi Doğu Karadeniz’in güzelliklerinin bir arada bulunduğu Karadeniz turu için araç kiralamanın tam zamanı. Yeşillikle beraber güzel havanın buluştuğu ve daha birçok güzelliğin bir arada bulunduğu bu yerlere tatile çıkma zamanı geldi. Uygun fiyatlı ekonomik fiyatıyla araç kiralama hizmeti veriyor, bu güzellikleri herkesin görmesini istiyoruz. Araç kiralama hizmetini Doğu Karadeniz’in Giresun, Samsun ve Ordu gibi daha birçok şehirlerinde veriyor ve hizmetimizi her geçen gün daha da arttırıyoruz.

Sis Dağı İle Temiz Havanın Tadını Çıkarın

Bulutların ayaklarınızın altında bulunduğu Giresun’un en güzel ve görülmesi gereken yerlerinden birisi Sis dağı.

Gökyüzüyle Yeryüzünün Bir Arada Bulunduğu Karagöl

Giresun’da gezilebilecek günübirlik doğa gezilerinden biri de Karagöldür. Göl ve dağın birlikte bir manzara yarattığı, huzurlu ve sessiz bir alan. Bol yeşilliğin tadını Karagöl’de çıkarın.

Perşembe Yaylası ve O Güzel Manzarası

Ordu’da doğa ve güneşin birlikte verdiği güzelliği en çok burada tadabileceksiniz. Yeşilliklerin arasında bulunan su ortama güzel bir görüntü veriyor.

Karaoluk Çiseli Şelalesi ve Huzurun Noktası

Birçok doğa güzellikleri bulunan Ordu’dan sadece bir diğeri Karaoluk Çiseli Şelalesi ile huzura hiç bu kadar yaklaşmış olamazsınız. Yüzülebilir suyuyla gelen ziyaretçilere güzel vakit geçirten Karaoluk Çiseli Şelalesi Ordu’nun gezilip görülmesi gereken yerlerinden sadece bir diğeridir.

Samsun’un Tarihi Bandırma Gemisi ve Açık Hava Müzesi

Atatürk’ün İstanbul’dan Samsun’a giderken kullandığı tarihimizde büyük önemi bulunan bu geminin önemli bir replikasıdır. Bu geminin yanında da açık hava müzesi ile beraber tarihi gözlerinizde canlandırabileceksiniz.

Samsun Atakum Plajı

Mavinin mavi olduğu, Samsun Atakum ilçesinde yer alan güzel bir deniz kenarı ve plaj.

Bunlar gibi daha birçok Doğu Karadeniz güzelliklerini görebilmek için ucuz ve kaliteli araç kiralama hizmetimiz ile kaçırılmaması gereken yerleri görün. Uzman kadromuz ve Türkiye’nin dört bir yanında açılmış olan şubelerimiz ile sizlere kaliteli hizmeti ve müşteri memnuniyetini aynı anda vermeye çaba gösteriyoruz. Türkiye’nin tüm bu güzel alanlarını görmek için sizde hemen araç kiralama hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

E-Bülten Üyeliği