Loader
MENÜ

Türkiyenin her yerine Transfer!

Türkiyenin her yerine Transfer!

Gideceğiniz her yeri ayağınıza getirdik. Türkiye'nin her yerine Havalimanı Karşılamalı tecrübeli şoförlerimiz ile ulaşımın tadını çıkarın!

Seyahat amacı ne olursa olsun; tatil, iş veya sadece gezmek amaçlı yapılan seyahatlerde artık çoğunlukla ülkemizde ve yurtdışında havayolu ulaşımı tercih edilmektedir. Konforlu, hızlı ve güvenli bir şekilde havayolunu kullanarak seyahat edebilir ve bu yolculuğunuzu neredeyse otobüs yolculuğu kadar uygun fiyatlı bir maliyetle sağlayabilirsiniz. Şehirlerarası yapılan seyahatlerde uçak yolculuğu tercih edilse de şehir içinde mutlaka bir arabaya ihtiyaç duyulmaktadır. Toplu taşımanın yeterli konforu sunmaması, kendi aracımızla yapılan seyahatlerin yorucu olması ve taksilerin maliyetli ve her an her şehirde bulunabilir olmaması durumu, günümüzde araç kiralama şirketlerinin doğuşuna sebep olmuştur. 

Güvenle hizmet alabileceğiniz bir rent a car / araba kiralama şirketi ile çalışarak tüm ulaşım sorunlarınız çözebilirsiniz. Özellikle tatil ve iş seyahatlerinde rent a car firmalarını tercih ederek çok daha kolay ve konforlu bir hizmet alabilirsiniz.

Firmamız Ayes Rent a Car tecrübeli şöförleri ve sorunsuz son model lüx araçları ile tüm müşterilerine destek olmaktadır. Seyahatiniz başladığı andan itibaren tecrübeli personellerimiz tarafından havaalanında karşılanırsınız. Dilerseniz şöförlerimiz yolculuğunuz ve seyahatiniz boyunca size hizmet verebilir, yada aracınızı kendiniz kullanmak üzere teslim alabilirsiniz. Türkiye'nin bir çok şehrinde bulunan sayısız şubemiz, kalifiye personelimiz ve yüksek modelde lüx ve konforlu araçlarımızla hizmetinize hazırdır. Bize telefon numaralarımızdan 7 gün 24 saat ulaşabilir veya web sitemizden rezervasyon yapabilirsiniz. 

E-Bülten Üyeliği