Loader
MENÜ

Nasıl Araç Kiralarım?

Nasıl Araç Kiralarım?

Rent a car / araç kiralama hizmeti sadece turistler için değil; kurum ve özel şirketler için de bir ihtiyaç olmuş durumda. Ülkemizde; gelişen turizm sektörü, havalalanı sayısının artması, karayollarının giderek gelişmesi ve vatandaşın tatil için ülke içini tercih etmesi gibi bir çok sebep rent a car sektörünün hızla gelişmesine sebep oldu. Birçok uluslararası ve yerel araba kiralama firması arasından doğru firmayı tercih etmek sürücü için gittikçe zorlaşıyor. Tam da bu güven noktasında; yıllardır aktif ve ayrıcalıklı olarak hizmet veren firmamız Ayes Rent a car kullanıcı için aranan firmalar arasında yer alıyor. Firmamızın bu kadar hızlı büyümesi yıllardık şubelerini arttırarak gelişmesi; verdiği hizmet anlayışı sebebiyle kullanıcılarını memnun etmesinden kaynaklanmaktadır.

Gelişen teknoloji ve turizm ile tatil yapmak isteyen herkes hem kalacak yer hem rent a car rezervasyonunu internet sistemleri üzerinden gerçekleştiriyor. Turizm ve araç kiralama ayrı düşünülemez bir hal almış durumda.  Kiralık araç ihtiyacı sadece turizm de değil, iş seyahatleri, aile içi bayram ziyaretleri, kısa molalar, şirket filo ihtiyacı gibi bir çok alanda devam ediyor. Farklı illerde şubeleri bulunan firmamız sayesinde herhangi bir ilden rezervasyon yaparak gideceğiniz yerden kiralık araç temin edebilirsiniz.

Günlük Araç Kiralama – Filo Kiralama

Araç kiralama isim olarak ülkemizde de daha çok rent a car olarak anılıyor. Genelde günlük olarak tercih ediliyor. Günübirlik geziler veya günlük iş toplantıları için oldukça avantajlı. Bunun dışında, filo kiralama, şoförlü araç kiralama, havaalanından transferli araç kiralama gibi bir çok seçenek hizmetlerimiz arasındadır. Kiralık araç ihtiyacınızda; önceden web sitemiz üzerinden rezervasyon yapabilir, telefon veya mail yolu ile bize ulaşarak, istediğiniz bir aracı istediğiniz tarihe rezerve edebilirsiniz. Seçtiğiniz araç kalifiye personelimiz tarafından istediğiniz yerde teslim edilip, teslim alınabilir. Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçin.

E-Bülten Üyeliği