Loader
MENÜ

Türkiye’nin En Ucuz Şehri Antalya

Türkiye’nin En Ucuz Şehri Antalya

Antalya Türkiye’nin nadide turizm kentlerinden biri. Ülke’nin döviz kaynağı, otel şehri. Bu sebeple Türkiye için oldukça kıymetlidir bu şehir. Her sene yaz kış bir çok ülkeden turist Antalya’ya geliyor. Son yıllarda şehirde, özellikle yaz aylarında yerli turist sayısı da oldukça fazla. Muhtemelen tatil için geldiğiniz Antalya’da şehrin bir çok güzelliğini  isteyeceksiniz. Bu sebeple kiralık araç ihtiyacınız için ucuz kiralık araba Antalya ile yaptığınız aramada mutlaka Ayes rent a car firmamızla karşılaşacaksınız. En uygun fiyatlı araç filomuzla konforlu araçlarlar kiralayabilirsiniz.

Antalya yazın özellikle Ağustos ayında oldukça sıcak. Antalya’nın yerlileri; yaz aylarında serin yaylara göç etmeyi tercih ediyor. Korkuteli en çok göç alan ilçelerden biri. Peki yazın dışındaki aylarda Antalya’da yaşam nasıl? İşte bu sorunun cevabı çok ilginç. Çünkü Antalya’da yaşayan insanlar burada kış olmadığını ve her mevsimin gezmek eğlenmek için muhteşem olduğunu söylüyorlar. Bu sebeple Antalya mükemmel bir şehir. Hem masmavi denizi hem kışın bile ılık olan iklimi gezmeyi sevenler için bulunmaz bir nimet. Antalya merkezdeyseniz Kaleiçi bir çok eğlence merkezini bir arada görebileceğiniz bir yer. Özellikle geceleri Kaleiçi oldukça sesli ve eğlenceli. Antalya’nın Kemer, Belek, Göynük, Alanya, Manavgat, Kaş gibi otelleriyle ünlü ilçelerinde tatil yapmayı tercih ettiyseniz çok şanslısınız. Bu ilçelerde de gezip görebileceğiniz harika doğa manzaraları var. Otel dışında gezmek isterseniz; Olympos, Aspendos, Phasilis , Adrasan, Uçansu Şelaleleri, Manavgat Şelalesi görmek isteyebileceğiniz yerlerden bir kaçı. Firmamızdan Antalya’da ucuz kiralık araba hizmeti alarak gezinizi çok düşük maliyetlerle tamamlayabilirsiniz.

Antalya’da kış mevsimi yok diyebiliriz. En soğuk aylar Ocak Şubat’da bile gündüzleri çoğunlukla güneşli hava görmeniz mümkün. Kar, soğuk, yağmur, çamur gibi doğa olayları Antalya’da yok denecek kadar az. Eğer kışın gezelim tozalım, üşümeyelim, güneş görelim diyorsanız Antalya, sizin için en ideal şehir olacaktır. Burada yaşam da ülkenin diğer illerine göre oldukça ucuz. Tarım faaliyetleri sebebiyle, yeme, içme gıda alışverişlerinizi oldukça ucuza mal edebilirsiniz. Hava genelde ılık olduğundan kışın ısınma maliyeti oldukça düşüktür. Yazın çekilmez denen sıcaklarına dayanabilirseniz, Antalya yaşamak içim muhteşem bir şehir. Seyahat ve gezilerinizde Ayes rent a car firmamızdan destek alabilir, dilediğiniz özellikle bir kiralık araç temin edebilirsiniz.

E-Bülten Üyeliği