Loader
MENÜ

Baharın Tadını Eskişehir'de Çıkarın

Baharın Tadını Eskişehir'de Çıkarın

Eskişehir birçok insan için sakinliğin şehri haline gelmiştir. Doğal görünümüyle, insanlarıyla ve gezilecek onca yeriyle ziyaretçilerine albenisi olan Eskişehir’de balmumundan tutun şatolara, heykel müzelerinden parklara birçok gezilip görülecek yer mevcuttur. Sakin bir şehir gibi gözükse de Türkiye’nin en kalabalık 25. ilidir. Büyükşehir olan Eskişehir’de yapacağınız tatil için ucuz araç kiralama hizmetimizden faydalanarak bu tatilinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Sozova Parkı

Birbirlerine yakın gezi yerlerinden ilki Sozova Parkı, Eskişehir’de güzel bir manzara sunmakta ve kolayca da ulaşımı sağlanabilecek bir konumdadır. Güzel bir yürüyüşün yapılabileceği bu park aynı zamanda birçok yerinde merkezinde bulunuyor.

Eskişehir Masal Şatosu

Sozova Parkı’nın hemen yanında bulunan ve çocuklar için fazlasıyla ilgi çekici yer ise Eskişehir Masal Şatosudur. Burada çocuklarınızla güzel vakit geçirirken aklınıza gelebilecek birçok masalın ve masal kahramanlarının nasıl ve nereden ortaya çıktığını öğrenebilir, çocuklar için bu şato da ucuz fiyatlara güzel bir eğlence yaratabilirsiniz. Ulaşımı kolay olan bu Masal Şatosuna araç kiralama hizmetimiz sayesinde gelebilirsiniz.

Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykel Müzesi

Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykel Müzesi Eskişehir’in en çok ziyaret edilen yerlerin başında gelmektedir. Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde yer alan ve balmumundan yapılan gerçekçi heykeller birçok ünlüye de yer vermektedir. Türk liderlerinden tutun tanınmış sanatçılara, yabancı ünlülerden ünlü yazarlara kadar herkesin yer aldığı ve güzel bir zaman geçirtecek bu müzede hem merak edilen sanatçıları araştırabilir hem de haklarında bilgi alabilirsiniz.

Odunpazarı Evleri

Odunpazarı’na gelmişken Eskişehir’in kendine has Odunpazarı evlerini de görmemek olmaz. Osmanlı’nın izlerini taşıyan ve tatlı bir görünüme sahip bu evlerle birlikte güzel görünen sokaklarında yürüyüş yaparak bol bol fotoğraf çekebileceksiniz.

Porsuk Çayı

Porsuk Çayı, Eskişehir’de birçok kartpostalda görebileceğiniz ve ailenizle de sandal keyfini deneyimleyebileceğiniz bir diğer gezi yeridir. Porsuk Çayı’nın bulunduğu alan aynı zamanda kalabalık da olabilmektedir. Eskişehir’in merkezinde Şeker Mahallesinde bulunan Porsuk Çayı ile gondol ve bot seferlerine katılabileceksiniz.

Daha birçok gezi yerlerini içinde barındırdığı Eskişehir’de sizlere araç kiralama hizmeti veriyor, tatilinizin ulaşım kısmını sizler için hallediyoruz. Verdiğimiz bu hizmeti de en ucuz şekilde gerçekleştiriyoruz. Ucuz araç kiralama hizmeti için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

E-Bülten Üyeliği