Loader
MENÜ

İzmir, Alaçatı, Çeşme, Karşıyaka Kiralık Araç Hizmeti

İzmir, Alaçatı, Çeşme, Karşıyaka Kiralık Araç Hizmeti

Hepimiz biliyoruz ki İzmir sadece İzmir’den ibaret değil. Alaçatı’sı, Çeşme’si, Kordon’u Kemeraltı’sı, Meşhur Karşıyaka’sı İzmir’in bilinen en meşhur yerleri. İzmir’e gidip buralara gitmezseniz İzmir’i tam olarak anlamış sayılmazsınız. İzmir büyük şehir olması sebebiyle bu ilçeler İzmir’e arabayla 1-2 saatlik uzaklıkta bulunuyor. İzmir rent a car şubemizden ucuz kiralık araba temin ederek, İzmir’in en gözde yerlerini 2-3 gün içinde gezebilirsiniz. Özellikle Alaçatı ve Çeşme pahalılığıyla haberlere bile konu olmuş yerler bu sebeple gezinizde İzmir’de ucuz kiralık araba hizmeti almanız çok yerinde olacaktır.

İzmir bir sahil şehri olduğu için her ne kadar turizm ve tatil kenti olarak bilinse de aslında tam olarak öyle değil. Ülkenin sanayi ve ekonomik gelirinin bir çoğunu karşılayan şehirlerden biridir İzmir. Genelde Antalya ile kıyaslanır. Antalya İzmir’e göre daha küçük bir şehirdir ve Antalya’da turizm dışında pek fazla iş olanağı yoktur. Ancak İzmir’de bir çok kurumsal ya da kurumsal olmayan iş potansiyeli bulmak mümkündür. En basit haliyle İzmir’de 1 den fazla üniversite bulunuyor. Ege Üniversitesi, 9 Eylül Üniversitesi Türkiye’nin sayılı başarılı üniversitelerindendir. Bu sebeple öğrenci nüfusu da oldukça fazladır. Bir çok turizm firmasının merkezi İzmir’de bulunuyor. Firmalar ve kurumsal şirketler dışında İzmir’de köklü bir sanayileşme var. Bir çok fabrika ve işyeri nüfusun çoğuna iş imkanı sağlıyor.  Genel özelliklere baktığımızda; İzmir en çok tatil amaçlı tercih edilen bir şehir olsa da, yaşanılacak nadide yerlerden biri. Gerek şehir altyapısı, gerek çevre düzenlemeleri, peyzaj çalışmaları, ulaşım olanakları vs. bir çok etken bunu tetikliyor. Hal böyle olunca şehir ne kadar cezbediciyse bir o kadar da pahalı olması kaçınılmaz oluyor.

Şehir içinde yaşayan insanlar ya da İzmir’e tatil amaçlı gidenler genelde İzmir rent a car firmalarıyla çalışmayı uygun görüyor. Hem İzmir’in pahalı şartları hemde toplumun ekonomik gücü ele alındığında ucuz kiralık araba temin etmek en doğru seçenek oluyor. Ayes rent a car firmamızın İzmir şubesi ile iletişime geçerek hem konforlu hem uygun fiyatlı araç kiralayabilirsiniz.

E-Bülten Üyeliği