Loader
MENÜ

İstanbul Seyahati İçin Ulaşım Maliyeti

İstanbul Seyahati İçin Ulaşım Maliyeti

İstanbul, yaşam standardı olarak pahalı bir şehir olması ile biliniyor. Ulaşım, gıda vb. tarım illerine göre daha pahalı olsa da tekstil, sanayi ürünlerini ülke geneline göre çok ucuz fiyatlı olanları İstanbul’da dır. İstanbul; sanayi ve tekstil sektöründe en gelişmiş şehir olduğundan en çok göç alan şehirdir. İstanbul’da bulunduğunuz süre zarfında; Ayes rent a car İstanbul şubemizden ihtiyaçlarınız doğrultusunda kiralık araba temin edebilirsiniz.

İstanbul’da gezmek veya iş amaçlı geçici olarak seyahat eden kişi sayısı da oldukça fazla. Buradaki fuarlar kültürel aktiviteler vs. etkinlikler oldukça yoğun bir şekilde devam ediyor. Türkiye’nin kültürel olarak ta en gelişmiş şehri şüphesiz İstanbul. Bu sebeple ekonomik olarak İstanbul gezisi biraz pahalıya mal olabilir. Ayes rent a car firmamızdan en ucuz fiyatlarla araç kiralamak mümkün. Şehir pahasıyla meşhurken, her şeyden tasarruf etmek oldukça mantıklı olacaktır. Bu sebeple İstanbul’da kiralık araç ihtiyacınız için hem uygun fiyatlı, hem kaliteli hizmet sunan bir firma ile anlaşmalısınız. Araçların bakımlarının, sigortalarının yapılmış olduğuna dikkat etmeli, kiraladığınız aracın, ihtiyaçlarınıza cevap vereceğinden emin olmalısınız.

Önerimiz İstanbul’a gitmeden önce seyahatinizi mutlaka planlamanız olacaktır. Özellikle haftasonları İstanbul trafiğine kalmamak için nerede konaklayacağınız, saat kaçta evden çıkıp kaçta varmanız gerektiği gibi hesaplamaları mutlaka yapmalısınız. Eğer kalabalık iseniz geniş bir araç kiralamak seyahatiniz için hem konforlu hem daha az maliyetli olacaktır. Geniş gruplar veya kalabalık aileler için İstanbul’da toplu taşımaya ödeyeceğiniz miktar ile kiralık araca ödeyeceğiniz miktar hemen hemen aynı olacaktır. Ayes rent a car firmamızdan telefon ile destek alabilir. Mobil uygulamamızı indirerek, online olarak en ucuz kiralık aracı rezerve edebilirsiniz.

E-Bülten Üyeliği