Loader
MENÜ

Yılbaşı Kutlamak İçin En İyi Yerler

Yılbaşı Kutlamak İçin En İyi Yerler

Yılbaşı planınızı henüz yapmadıysanız; rent a car firmamızdan İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya gibi büyük şehirlere gitme planınız için kiralık araba rezervasyonunuzu bir an önce yaptırmanız gerektiğini hatırlatmak isteriz. Yılbaşında gidebileceğiniz, Türkiye’nin en güzel ve eğlenceli yerlerini sizler için araştırdık.

Alaçatı

Alaçatı

İlk sırada İzmir’in gözdesi Alaçatı var. Alaçatı yaz mevsimiyle ünlü olsa da, yılbaşında Alaçatı sokaklarında düzenlenen yılbaşı partileri ile oldukça meşhur hale geldi.

Uludağ, Bursa

bursa uludağ

Uludağ ismini duyunca şüphesiz aklınıza muhteşem kar manzaraları ve kayak tatili geliyor. Haklısınız, Uludağ yıllardır, kış aylarında hem yurtiçi hem yurdışı en çok turist çeken destinasyonlardan birisi. Hem yılbaşı gecesini geçirmek hem de kayak tatili yapmak isteyenler için Uludağ bir cazibe merkezi haline geliyor. Eğer yılbaşı için uludağ tatili planınız varsa rezervasyon için elinizi çabuk tutmalısınız. Dilerseniz İstanbul rent a car ofisimizden araba kiralayarak, Bursa’ya aracınız ile seyahat edebilirsiniz.

İstanbul, Nişantaşı

nişantaşı isanbul

İstanbul’da yaşayıp, seyahat etmek istemeyenler için, Nişantaşı güzel bir tercih olacaktır. Nişantaşı’nın belirgin özelliği, sokakların her sene, yılbaşı için değişik konseptlerle süslenmesi ve bir iki hafta öncesinden yılbaşı gecesine hazırlanıyor olması. Yılbaşı gecesiniz dilerseniz Nişantaşı sokaklarında geçirebilirsiniz. Bir mekan arayışındaysanız, Nişantaşı Bakkalı isimli mekan, güzel bir tercih olabilir sizin için.

Eskişehir

Alaçatı

Eskişehir, öğrenci şehri olarak bilinse de, tam da buna paralel olarak eğlence mekanları ve eğlenceli sokakları ile ünlü bir şehir. Eskişehir’de 222 park adlı mekan gibi, barlar sokağında bulunan bir çok eğlence mekanı bulunuyor. Barlar sokağı demişken, yılbaşı gecesinde oldukça kalabalık olduğunu ve mekanlar için rezervasyon yaptırmanız gerektiğini hatırlatmak isteriz. Eskişehir rent a car şubemizden, Eskişehir kiralık araba temin edebilirsiniz.

Antalya

Antalya

Yerli ve yabancı bir çok turistin yılbaşı gecesinde akın ettiği illerimizden biri. Antalya’nın merkeze yakın bir çok ilçesinde, çok fazla otel bulunuyor. Bu otellerde yılbaşı gecesine özel düzenlene bir çok konser ve program bulabilirsiniz. Ünlü sanatçılar yılbaşı programları için genelde bu otellerde sahne almayı tercih ediyor. Sizde yılbaşı gecesi için Antalya kiralık araba ofisimizden aracınızı teslim alarak bu otellerden birini tercih edebilirsiniz.

Ankara

Ankara Anıt Kabir Araç kiralama

Ankara yaz mevsiminde pek fazla turist çekmese de, kış aylarında fazla kar yağışı aldığı için, kışın özellikle Ocak ayında Ankara bir başka güzel oluyor. Genelde kar tatili yapmak isteyenler, kışı sevenler yılbaşı gecesi için Ankara’da program yapabiliyorlar. Ankara’da sadece yılbaşı gecesi için değil sadece karın tadını çıkarmak için bile birkaç günlük bir seyahat programı yapabilirsiniz. Tunalı hilmi caddesinde kestane yemek, Kuğulu Park’da kar manzarasının tadını çıkarabilirsiniz.

Ankara merkez rent a car ofisimizden kiralık araba temin edebilirsiniz. Kış seyahatleriniz için web sitemizden online olarak rezervasyon yapmadan önce geniş araç filomuzdan size uygun aracı seçebilirsiniz. Ayrıca telefon veya 7/24 aktif olarak hizmet veren whatsapp hattımızdan da bize ulaşabilirsiniz. Türkiye’nin büyük şehirleri dışında birçok ilinde şubemiz bulunmaktadır.

E-Bülten Üyeliği