Loader
MENÜ

Kültür Medeniyeti Antalya

Kültür Medeniyeti Antalya

Antalya bu aralar biraz yağışlı. Biraz dediysek Antalya’nın yağmurunu bilen bilir. Bir başladı mı şimşek, gök gürültüsü eşliğinde bir sonraki gün sabaha kadar sürebilir. Ancak bu Antalya tatilinizi ertelemeniz gerektiği anlamına gelmiyor. Çünkü Antalya dört mevsimi sıcak geçen bir memleket. Yoğun yağışlarına aldanmayın. Yağmurun hemen ardından öyle bir güneş açar ki, kendinizi iki farklı şehirde gibi hissedersiniz. Rent a car Antalya şubemizden kiralık araç temin ederek; yağmur çamur demeden hem güneşin hem yağmurun tadını çıkarabilirsiniz.

Kış mevsimi sebebiyle yapılacak aktiviteler klasiktir. Bir çok yeni film vizyonda, yeni oyunlar tiyatro sahnelerinde sergilenir. Eğer sinema tiyatro izlemeyi seviyorsanız, Antalya Devlet Tiyatrosu’nun birbirinden tecrübeli ve değerli sanatçılarını Haşim İşçan Kültür Merkezinde izleyebilirsiniz. Ayrıca devlet tiyatrosu dışında, yaz kış Antalya’da bir çok özel tiyatro oyunu sergileniyor. Tatil planınıza göre biletlerinizi önceden almanızı tavsiye ederiz, genelde yer bulmak pek kolay olmuyor.

Yukarıda bahsettiğimiz gibi Antalya’nın yağmuru sizi aldatmasın hava Antalya’da her daim sıcaktır. Hiçbir zaman bir Doğu ya da İç Anadolu bölgesi kadar soğuk olmaz bu şehir. Antalya’da kiralık araç arayışı içerisindeyseniz; Antalya ofisimiz tamamen taleplerinize uygun bir aracı sizin için rezerve edecektir. Araba ile Antalya’da çok daha rahat bir gezi organize edebilirsiniz. Şehrin meşhur doğasını, antik kentlerini görmek isteyebilirsiniz. Kış mevsiminde şüphesiz havanın daha ılıman olduğu yerlere seyahat etmek mantıklı olacaktır. Yazın otel tatili dışında, gezeyim göreyim isterseniz, kışın Antalya’nın gizli kalmış manzaralarını görebilirsiniz. Aspendos, Phasilis, Olympos, Adrasan Çıralı Antalya’da bulunan Antik Kentlerin bir kaçı. Aspendos’da Anadolu Ateşi Dans Grubunun gösterilerini izleyebilir, Adrasan’da nesli tükenmekte olan caretta carettaların kum altından doğuşlarına şahit olabilirsiniz. Ayrıca bir çok çadır camping alanına Adrasan ve Olympos’da denk gelebilirsiniz. Camp tatili planlıyorsanız yazın aşırı sıcakları pek uygun olmayacaktır Antalya'da bu sebeple kış mevsimini tercih etmenizi öneririz.  Antalya’nın gizli kalmış cennet köşeleri için bir diğer makalemizden faydalanabilirsiniz.

Gizli Cennet Antalya

Henüz rotanızı planlamadıysanız size sunduğumuz rotalara bir göz atın ve seyahatinizde kullanacağınız Antalya kiralık araba için şehir merkezinde bulunan ve transfer hizmetinden de faydalanabileceğiniz Ayes rent a car Antalya şubemizle iletişime geçin.

E-Bülten Üyeliği